Veelgestelde vragen

Moet ik klant zijn bij Centraal Beheer om een Vertreklist aan te maken?

Nee hoor, dat hoeft niet. Iedereen mag een Vertreklist aanmaken.

Is de Vertreklist echt helemaal compleet?

Wij hebben onze Vertreklist zo compleet mogelijk gemaakt. Maar persoonlijke to do’s die alleen voor u belangrijk zijn, staan er niet bij. Die kunt u zelf toevoegen. Ga in uw Vertreklist naar ‘zelf een to do toevoegen’. En schrijf iets op wat u niet mag vergeten.

Wat als ik toch iets vergeet?

Uiteindelijk bent u zelf verantwoordelijk voor de voorbereiding van uw vakantie. Wij zijn niet aansprakelijk als u bepaalde items vergeet.

Kan ik mijn Vertreklist ook op andere apparaten bekijken?

U kunt de Vertreklist op uw pc, laptop, tablet of smartphone bekijken. Met uw account kunt u overal inloggen.

Waarom moet ik mijn vertrekdatum invullen?

Bij het maken van uw Vertreklist vragen wij uw vertrekdatum. Deze gebruiken wij om u nog beter te helpen bij uw voorbereiding. Wij selecteren belangrijke to do’s op een moment dat het voor u relevant is. Als u uw vertrekdatum niet wilt invullen, kiest u gewoon voor ‘sla over’. Dan zijn uw to do’s niet afgestemd op uw vertrekdatum.

Waarom is mijn Vertreklist opgedeeld in verschillende categorieën?

Als u op vakantie gaat zijn er bepaalde dingen die u gelijk kunt regelen. Zoals uw paspoort controleren op geldigheid. Maar er zijn ook dingen die u pas 2 dagen voor u vertrekt regelt. Daarom hebben we uw to do’s in 4 verschillende lijsten gezet. Voor elk moment een eigen lijst.

Hoe vink ik een to-do af?

Heel simpel. U klikt op het afvinkrondje. Wilt u alleen openstaande to do’s in uw lijst zien? Klik dan op de button ‘Verberg afgevinkte to-do’s’.

Ik heb per ongeluk een to-do afgevinkt die ik nog niet heb geregeld.

Dat is niet erg. Klik nogmaals op het afvinkrondje en het vinkje verdwijnt. Uw to do staat dan weer open.

Kan ik mijn inpaklijst ook printen?

Ja, dat kan. U klikt op het icoontje met de printer. Dan wordt er een pdf gemaakt van uw lijsten en die kunt u printen.

Waar kan ik al mijn to-do’s op een rij zien?

Als u op een categorie klikt kunt u alle to do’s zien die bij deze categorie horen. Er is geen overzicht waar u alle to do’s uit alle categorieën kunt zien.

Kan ik een nieuwe Vertreklist aanmaken?

U kunt een nieuwe Vertreklist maken in uw account. Dat doet u door rechtsboven op de pagina, op ‘Vertreklist toevoegen’ te klikken.

Hoe weet u welke verzekeringen ik heb?

Als u klant bent van Centraal Beheer weten wij welke verzekeringen u bij ons heeft afgesloten.

Wat gaat u doen met mijn gegevens?

Deelnemers worden per e-mail geïnformeerd. Als u deelneemt, geeft u ons informatie. Wij gaan zorgvuldig om met deze gegevens. Daarbij volgen we de Wet bescherming persoonsgegevens en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. Lees hierover meer in ons privacystatement op centraalbeheer.nl.  We kunnen de gegevens die u invult gebruiken om u per post of per e-mail te informeren over onze producten en diensten en over acties en aanbiedingen. Wilt u dit liever niet? Stuur dan een e-mail via onze site of een brief naar Centraal Beheer, afdeling Relatiebeheer, Postbus 9150, 7300 HZ Apeldoorn.

Hoe komt u aan mijn gegevens?

Wij komen op 2 manieren aan gegevens:
U heeft eerder zelf contact opgenomen met Centraal Beheer en informatie opgevraagd. U bent klant bij ons en heeft uw gegevens aan Centraal Beheer verstrekt.

Welke gegevens verzamelen wij van u?

Voor het aanvragen van een account vragen wij u om uw e-mailadres en een wachtwoord in te vullen. Centraal Beheer deelt uw e-mailadres niet met derden. Uw e-mailadres is nodig om uw account te activeren. Ook krijgt u op dat e-mailadres een bevestiging van de Vertreklist.

Account verwijderen

U kunt uw account en de informatie daarop verwijderen. Wanneer u inlogt in de Vertreklist, kiest u voor ‘ik wil mijn account verwijderen’.

Beveiligingsmaatregelen

Centraal Beheer neemt passende technische en organisatorische maatregelen nemen om uw gegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige onrechtmatige verwerking.